Over ons

In 1988 is Wim van der Loo begonnen als schoenhersteller hiervan heeft hij drie jaar lang als orthopedisch schoenhersteller gewerkt bij Bosman in Eindhoven. In 1993 is Wim voor zichzelf een schoenmakerij begonnen toen al gevestigd op de huidige locatie, in het Midas winkelcentrum te Asten. De nodige vakkennis en ervaring werd opgedaan bij diverse bedrijven in de omgeving.

Ook werd een vakopleiding gevolgd voor erkend Schoenhersteller Door ervaring op te doen bij diverse schoenherstelbedrijven en een orthopedisch schoenbedrijf  heeft Wim een goede basis gelegd alvorens hij begon met een eigen zelfstandig bedrijf. Met deze ervaring en diplomas op zak ging Wim de uitdaging aan.  

Schoen en sleutelservice Wim van der Loo staat garant voor vakkundige reparaties, herstelwerkzaamheden van lederwaren en uitgebreide sleutelservice. Service en kwaliteit staan bij ons voorop en wij bieden u graag eerlijk en vakkundig advies. Ook kunt u bij ons terecht voor schoenfournituren, onderhoudsproducten, naamplaten, kleinlederwaren en tassen.